کلمة المفتاح ضد میکروبی / (11 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : سالک، فائزه ؛ میرزایی، حمید ؛ خندقی، جلیل ؛ جوادی، افشین ؛ كاتب مسؤول : نامی، یوسف ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1402- شماره 50 التصنيف A+ (Azad University/ISC (16 صفحة - من 17 إلی 32 )
الکلمات المفتاحية:انتروکوکوسباکتریوسینضدمیکروبیضدتوموری
-
2.
مؤلف : عبداللهی، فاطمه ؛ عالی، فرانک ؛ كاتب مسؤول : شریف زاده، علی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1401- شماره 76 التصنيف A (Azad University (7 صفحة - من 93 إلی 99 )
الکلمات المفتاحية:عصارهزنجبیلضد میکروبیضد سرطانی
-
3.
كاتب مسؤول : ذوالقدر، سحر ؛ مؤلف : حقیقت خواجوی، شبنم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1401- شماره 76 التصنيف A (Azad University (22 صفحة - من 61 إلی 82 )
الکلمات المفتاحية:ماستفعالیت آنتیاکسیدانیضد میکروبیباکتریهای آغازگرعصاره گیاه سیاه شور مصری
-
4.
مؤلف : هاشمی کروئی، سید مسعود ؛ علی نیا، فاطمه زهرا ؛ غلامپور عزیزی، عیسی ؛
مجلة:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»پاییز 1400، دوره هفتم - شماره 23 (12 صفحة - من 1 إلی 12 )
الکلمات المفتاحية:ضد میکروبیآسپرژیلوس نایجرآسپرژیلوس فلاووساشرشیا کلیپنی سیلیوم
-
5.
اثرات ضد میکروبی پلاسمای سرد بر روی باکتری بیماری زای سالمونلا انتریتیدیس موجود بر روی پوسته تخم مرغ
مؤلف : بهلولی، پریسا ؛ درانیان، داود ؛ كاتب مسؤول : جلالی راد، رضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 التصنيف A (Azad University (8 صفحة - من 85 إلی 92 )
الکلمات المفتاحية:میکروارگانیسمتخم مرغضد میکروبیپلاسمای سردسالمونلا اینتریتیدیس
-
6.
مؤلف : پویامنش، مبینا ؛ انوار، امیرعلی ؛ کریم، گیتی ؛ كاتب مسؤول : اهری، حامد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 التصنيف A+ (Azad University/ISC (13 صفحة - من 1 إلی 13 )
الکلمات المفتاحية:مهاجرتنانو کامپوزیت نقرهضد میکروبی
-
7.
مؤلف : عزیزنیا، حامد ؛ کرامت، جواد ؛ سلیمانیان زاد، صبیحه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1398 - شماره 34 التصنيف A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 47 إلی 60 )
الکلمات المفتاحية:آنتیاکسیدانعصارهضدمیکروبیکهورک
-
8.
مؤلف : یوسفی، علیرضا ؛ شیخلویی، حسین ؛ سیفی هاچه سو، جواد ؛ حاتمی، مهدی ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1397 - شماره 29 التصنيف A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 11 إلی 24 )
الکلمات المفتاحية:دوغضدمیکروبیکپک و مخمرباکتریهای آغازگراسانس گلپر
-
9.
مؤلف : صادقی، احسان ؛ درگاهی، عبداله ؛ محمدی، احمد ؛ اسدی، فاطمه ؛ صحرایی، سمیه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1394 - شماره 18 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (26 صفحة - من 1 إلی 26 )
-
10.
مؤلف : اسماعیل زاده، حکیمه ؛ سنگ پور، پروانه ؛ خاکسار، رامین ؛ شهراز، فرزانه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1393 - شماره 43 (8 صفحة - من 21 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:نانوذرهاشرشیاکلی O157:H7اکسید رویباسیلوس سوبتیلیسضد میکروبی
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- A+ (4 مقالة)
- A (3 مقالة)
- علمی-پژوهشی (2 مقالة)