کلمة المفتاح ماهی قزل آلای رنگین کمان / (4 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : مدرسه، شیدا ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ كاتب مسؤول : حسین زاده، سعید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 التصنيف A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 29 إلی 43 )
الکلمات المفتاحية:فلزات سنگینپروبیوتیکسینبیوتیکماهی قزلآلای رنگینکمانپروفایل اسیدهای چرب
-
2.
مؤلف : غفوری، فرزانه سادات ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ آخوندزاده بستی، فشین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 التصنيف A+ (Azad University (14 صفحة - من 51 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:عصارهآنتی اکسیدانChlorella vulgarisماهی قزل آلای رنگین کمانضد میکروب
-
3.
مؤلف : حسینی، سیدابراهیم ؛ بذرگر، ساره ؛ دیانت پور، وحید ؛ بذرگر، لیلا ؛
مجلة:تحقیقات اقتصاد کشاورزی»زمستان 1392 - شماره 20 التصنيف العلمية - البحثية (Azad University (12 صفحة - من 185 إلی 196 )
الکلمات المفتاحية:بازماندگیماهی قزل آلای رنگین کمانباکتوسلماهیان
-
4.
مؤلف : مشاک، زهره ؛ مرادی، بیژن ؛ مرادی، بهروز ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (10 صفحة - من 39 إلی 48 )
الکلمات المفتاحية:هیستامینالایزاماهی قزلآلای رنگینکمانماهیهیستیدین