اکبری آدرگانی، بهروز/ 8 مقالة
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 6 |
مجلة پژوهش های کاربردی در فنی و مهندسی 2 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 6 |
میان رشته ای 2 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 8 |
-
1.
مؤلف : حاصلی، علیرضا ؛ اسحاقی، محمدرضا ؛ رجایی، پیمان ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛ كاتب مسؤول : پوراحمد، رضوان ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 ، A (Azad University (14 صفحة - من 107 إلی 120 )
الکلمات المفتاحية:خصوصیات فیزیکوشیمیاییدوغاثر ضد میکروبیفعالیت آنتی اکسیدانیمفرا
-
2.
مؤلف : شیرخان، فائزه ؛ میرزایی، مهتا ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛ نصوحی، نیکو ؛ كاتب مسؤول : میردامادی، سعید ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 ، A (Azad University (16 صفحة - من 5 إلی 20 )
الکلمات المفتاحية:دیابتاینولینغذاهای فراسودمندزمان نگهداریسویههای بومیشیر تخمیری
-
3.
مؤلف : نیک زاد، نسیم ؛ سیدین اردبیلی، مهدی ؛ اکبری ادرگانی، بهروز ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛ كاتب مسؤول : قوامی، مهرداد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 ، A (Azad University (14 صفحة - من 15 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:پایداری اکسیداتیوروغن کانولاروغن کنجداسید چربسرخ کردن عمیقرنسیمتروغن مخصوص سرخ کردنی
-
4.
كاتب مسؤول : اکبری آدرگانی، بهروز ؛ مؤلف : زیوری شایسته، پگاه ؛ پوراحمد، رضوان ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 ، A (Azad University (12 صفحة - من 5 إلی 16 )
الکلمات المفتاحية:ویژگیهای عملکردیپوست انارپکتیندرجه استریفیکاسیوناستخراج مایکروویو
-
5.
مؤلف : نصیر احمدی، ساسان ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛
مجلة:پژوهش های کاربردی در فنی و مهندسی»بهار 1396 - شماره 3 (26 صفحة - من 159 إلی 184 )
الکلمات المفتاحية:میکروارگانیسمباکتریویروسپلیمر قالب مولکولیویروس باکتریاییمباحث سلامتحسگر شیمیاییمولکولیپلیمرقالبMIP
-
6.
مؤلف : نصیر احمدی، ساسان ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛
مجلة:پژوهش های کاربردی در فنی و مهندسی»پاییز 1395 - شماره 2 (26 صفحة - من 51 إلی 76 )
الکلمات المفتاحية:میکروارگانیسمباکتریویروسپلیمر قالب مولکولیویروس باکتریاییمباحث سلامتحسگر شیمیاییمولکولیپلیمرقالب
-
7.
مؤلف : انوار، سید امیر علی ؛ رضویلر، ودود ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛ مطلبی مغانجوقی، عباسعلی ؛ اهری، حامد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1395 - شماره 51 (14 صفحة - من 73 إلی 86 )
الکلمات المفتاحية:جرم باکتریسالمونلا تایفیمیکروکانتکتنانو بیوسنسورشبیه سازی
-
8.
مؤلف : اهری، حامد ؛ رضویلر، ودود ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛ مطلبی، عباسعلی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1392 - شماره 41 (12 صفحة - من 83 إلی 94 )
الکلمات المفتاحية:Molecular Framework Polymer sensorNanobiosensorS.aureusExotoxin