مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 3 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 3 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 3 |
التصنيف (عدد المقال) |
---|
العلمية - البحثية 2 |
-
1.
كاتب مسؤول : محمدی، خسرو ؛ مؤلف : جدیری، حسین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 التصنيف A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 33 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:نایسینکشت آغازگرپنیر فراپالایشیدمای نگهداری
-
2.
مؤلف : محمدی، خسرو ؛ جدیری، حسین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (12 صفحة - من 33 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:نایسینکشت آغازگرپنیر فراپالایشیدمای نگهداریپنیر
-
3.
مؤلف : حنیفیان، شهرام ؛ جدیری، حسین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1391 - شماره 8 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (14 صفحة - من 1 إلی 14 )
الکلمات المفتاحية:نمکrealپنیر سفید فراپالایشی ایرانیمایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیسF57Time PCRمایکوباکتریوم پاراتوبرکلوزیسپنیر سفید فراپالایشیپنیرباکتری