فهیم دانش، مریم/ 4 مقالة
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 4 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 4 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 4 |
-
1.
مؤلف : پاشائی، نادیا ؛ فهیم دانش، مریم ؛ كاتب مسؤول : صالحی فر، مانیا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1398 - شماه 65 ، A+ (Azad University (10 صفحة - من 39 إلی 48 )
الکلمات المفتاحية:امگا-3غنی سازیمیکروکپسولاسپاگتیایکوزاپنتاانوئیک اسید (EPA)دوکوزاهگزاانوئیک اسید(DHA)
-
2.
مؤلف : پاشائی، آمنه ؛ شواخی، فروغ ؛ فهیم دانش، مریم ؛ بدیعی، فوژان ؛ رحمانی، انوشه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (6 صفحة - من 37 إلی 42 )
الکلمات المفتاحية:ترکیب اسید چربروغن زیتون فوق بکرگرماسنج روبشی تفاضلیتقلبروغن آفتابگردان
-
3.
مؤلف : محمدی، نیما ؛ فهیم دانش، مریم ؛ اهری، حامد ؛ خسروی زنجانی، محمد علی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (8 صفحة - من 73 إلی 80 )
الکلمات المفتاحية:پروبیوتیکنشاسته مقاومریزپوشانیپری بیوتیکمیکروسکوپ نوری
-
4.
مؤلف : سیمان پور، مهرناز ؛ قراچورلو، مریم ؛ فهیم دانش، مریم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1391 - شماره 35 (10 صفحة - من 21 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:کلسترولآزمون های فیزیکی و شیمیاییچربی دنبه گوسفندیفراکسیون گیری