مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |
مجلة پژوهشنامه حلال 1 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 3 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 3 |
-
1.
كاتب مسؤول : قبادی دانا، مریم ؛ مؤلف : کمندی، نرگس ؛ قوامی، مهرداد ؛ مرتضویان، امیر محمد ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»پاییز 1400، دوره چهارم - شماره 3 (17 صفحة - من 60 إلی 76 )
الکلمات المفتاحية:ژلاتینتشخیص تقلبفرآورده ژلهایPCR کیفیشناسایی گونه
-
2.
مؤلف : مقیمی، بهاره ؛ شاپوری، رضا ؛ كاتب مسؤول : قبادی دانا، مریم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 التصنيف A (Azad University (20 صفحة - من 17 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:Sآغازگرلاکتوباسیلوسفرآورده های لبنیمقاومت به آنتی بیوتیک
-
3.
مؤلف : عادلی میلانی، مرتضی ؛ قنبرزاده، بابک ؛ علیزاده، آیناز ؛ قاسمی افشار، پیمانه ؛ كاتب مسؤول : قبادی دانا، مریم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 التصنيف A (Azad University (18 صفحة - من 19 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:گوشت بوقلموننانو امولسیوناسانس گزنهپوشش خوراکی زیست فعالهیدروکسی پروپیل بتاسیکلودکسترین