کلمة المفتاح نانوامولسيون / (4 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
كاتب مسؤول : رازقی، پرنیا ؛ مؤلف : عبدلی، فاطمه ؛ حیدری فارسی، مهسا ؛ صادقی، یاسمن ؛ روشنایی، هومن ؛ روشنایی، امید ؛
مجلة:نخبگان علوم و مهندسی»مرداد 1403 - شماره 48 (15 صفحة - من 117 إلی 131 )
الکلمات المفتاحية:اختلالات خوابالتیام زخمنانوامولسیونکنترل دیابتروغنعصارهداروژندیابتکبدسلول
-
2.
مؤلف : خلیلی اقدم، امیرحسین ؛ روفهگرینژاد، لیلا ؛ خسروشاهی، اصغر ؛ حنیفیان، شهرام ؛ كاتب مسؤول : زمردی، شهین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 ، A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 33 إلی 47 )
الکلمات المفتاحية:اسانس آویشننانوامولسیونعصاره آبی دارچین
-
3.
مؤلف : طاهری، مریم ؛ كاتب مسؤول : مستقیم، تکتم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 ، A (Azad University (20 صفحة - من 69 إلی 88 )
الکلمات المفتاحية:غنی سازیبتاسیکلودکسترینپنیر خامه اینانوامولسیونویتامین Eویتامین Dاینولین
-
4.
مؤلف : عادلی میلانی، مرتضی ؛ قنبرزاده، بابک ؛ علیزاده، آیناز ؛ قاسمی افشار، پیمانه ؛ كاتب مسؤول : قبادی دانا، مریم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 ، A (Azad University (18 صفحة - من 19 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:گوشت بوقلموننانو امولسیوناسانس گزنهپوشش خوراکی زیست فعالهیدروکسی پروپیل بتاسیکلودکسترین
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |
مجلة نخبگان علوم و مهندسی 1 |
مجلة بهداشت مواد غذایی 1 |