کلمة المفتاح اسید چرب / (12 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : باسامی، مینو ؛ دامینک دوران ؛ دان مک لارن ؛
مجلة:علوم حرکت انسان»بهار 1387 - شماره 1 (10 صفحة - من 13 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:سناکسیداسیون کربوهیدراتاکسیداسیون چربیNEFAشاخص قندیکربوهیدراتورزشانسولیناسید چربسوخت چربی
-
2.
مجلة:گزارش فرهنگستان زبان و ادب فارسی»بهار و تابستان 1387 - شماره 8 (11 صفحة - من 129 إلی 139 )
-
3.
تاثیر دوازده هفته تمرین مقاومتی با شدت متوسط بر اکسیداسیون چربی و کربوهیدرات طی یک فعالیت زیر بیشینه
مؤلف : باسامی، مینو ؛ احمدی زاد، سجاد ؛ سجادی، مرتضی ؛ حسین پناه، فرهاد ؛
مجلة:پژوهش در علوم ورزشی»زمستان 1389 - شماره 29 (جزء سوم) التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (16 صفحة - من 13 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:تمرین با وزنهشاخص مقاومت انسولیناسید چربسوخت چربیسوخت کربوهیدارت
-
4.
مؤلف : ملکوتیان، محمد ؛ حاتمی، بهنام ؛ دولتشاهی، شیدوش ؛ رجبی زاده، احمد ؛
مجلة:مهندسی و مدیریت انرژی»بهار 1393، سال چهارم - شماره 1 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (8 صفحة - من 62 إلی 69 )
الکلمات المفتاحية:دمابازدهی ليپيدنانوکلروپسيسبيوديزلريزجلبکBiodieselلیپیداسید چرببیوماس
-
5.
مؤلف : ظریفی، آپدین ؛ رجبی، حمید ؛ حسن نیا، صادق ؛ دهخدا، محمدرضا ؛ میرسلطانی، بابک ؛
مجلة:پژوهش در طب ورزشی و فناوری»پاییز و زمستان 1394 - شماره 10 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (17 صفحة - من 17 إلی 33 )
الکلمات المفتاحية:FAT/CD36تمرین تناوبی با شدت زیاد و حجم کمFABPPMاسید چرب
-
6.
مؤلف : نقیبی، سیده سمانه ؛ احسانی، علی ؛ تاجیک، حسین ؛ طالبی، علی رضا ؛ دلیرژ، نوروز ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1395 - شماره 21 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (16 صفحة - من 29 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:اکسیداسیون چربیقزلآلالیکوپناسیدچرب
-
7.
مؤلف : ناجی، محمد هادی ؛ شهیدی، فخری ؛ مرتضوی، سید علی ؛ اسکندری، هادی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 التصنيف A+ (Azad University (12 صفحة - من 73 إلی 84 )
الکلمات المفتاحية:گاز کروماتوگرافیاسید چربپاستوریزهمتیل استر
-
8.
مؤلف : خندقی، جلیل ؛ سعدلوی، فرنوش ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1397 - شماره 30 التصنيف A+ (Azad University/ISC (9 صفحة - من 45 إلی 53 )
الکلمات المفتاحية:کروماتوگرافی گازیروغن خوراکیاسید چربروغن قنادیاستخراج مایع-مایع
-
9.
مؤلف : غلام سقائی، سحر ؛ كاتب مسؤول : پیراوی ونک، زهرا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1398 - شماه 65 التصنيف A+ (Azad University (14 صفحة - من 49 إلی 62 )
الکلمات المفتاحية:کروماتوگرافی گازیاسید چربروغن هسته انگورفیتواسترول
-
10.
مؤلف : تیرنیتلی، مهدی ؛ کوهستان اسکندری، سهراب ؛ كاتب مسؤول : خالصی، محمدکاظم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 التصنيف A (Azad University (14 صفحة - من 67 إلی 80 )
الکلمات المفتاحية:نوشهرساریاسید چربماهی سفیدترکیب بیوشیمیایی