کلمة المفتاح غذای حلال / (14 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
11.
كاتب مسؤول : طباطبایی، سید محمود ؛ مؤلف : اکرمی، ایوب ؛ عنایتی راد، محمد جواد ؛
مجلة:جستارهای فقهی و اصولی»زمستان 1398، سال پنجم - شماره 17 التصنيف ب (حوزه علمیه (22 صفحة - من 141 إلی 162 )
الکلمات المفتاحية:قاعده فقهیاستهلاکغذای حرامافزودنیهای حرامغذای حلال
-
12.
كاتب مسؤول : حیدری، سید صادق ؛ مؤلف : محمدی، فاطمه ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»بهار و تابستان 1398، دوره دوم - شماره 1 (14 صفحة - من 69 إلی 82 )
الکلمات المفتاحية:تعلیم و تربیتگزارههای قرآنیغذای حلالساحتهای تربیتی
-
13.
مؤلف : نصر اصفهانی، مائده ؛ كاتب مسؤول : اعرابی، اعظم ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»پاییز و زمستان 1397، دوره اول - شماره 1 (13 صفحة - من 18 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:تقطیرالکلکروماتوگرافی گازیغذای حلالاسپکتروفتومتر
-
14.
مؤلف : مرزبند، رحمت اله ؛ معلمی، مصطفی ؛ دارابی نیا، مرتضی ؛
مجلة:اسلام و سلامت»بهار 1394، دوره دوم - شماره 1 (4 صفحة - من 51 إلی 54 )
الکلمات المفتاحية:متون اسلامیغذاایمنی غذاغذای طیبغذای حلالاسلامیسلامتایمنی مواد غذاییمصرفانسان
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة پژوهشنامه حلال 8 |
مجلة قرآن و طب 1 |
مجلة جستارهای فقهی و اصولی 1 |
مجلة اسلام و سلامت 1 |
مجلة معرفت اخلاقی 1 |
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-ترویجی (1 مقالة)
- علمی-پژوهشی (1 مقالة)
- ب (1 مقالة)