کلمة المفتاح بیوسورفکتانت / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : اکبرزاده نجار، بهزاد ؛ اسماعیلی، مهرو ؛ باقری، رویا ؛ كاتب مسؤول : آریایی، پیمان ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402- شماره 49 التصنيف A+ (Azad University/ISC (11 صفحة - من 35 إلی 45 )
الکلمات المفتاحية:لاکتوباسیلوسبیوسورفکتانتاستافیلوکوکوس اورئوسDPPHهیدروکسیل
-
2.
مؤلف : صادقی، هانیه ؛ راشدی، حمید ؛ مظاهری اسدی، مهناز ؛ مرادی، وحیده ؛ صادقی، عاطفه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (8 صفحة - من 57 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:امولسانبیوسورفکتانتویژگیهای رئولوژیکی خمیر