کلمة المفتاح خواص حسي / (3 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
كاتب مسؤول : نصرآبادی، محمد اسماعیل ؛ مؤلف : نوری توپکانلو، حماد ؛ آزادفر، الهام ؛ قاضی، زهره ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 ، A+ (Azad University (12 صفحة - من 69 إلی 80 )
الکلمات المفتاحية:کیک اسفنجیخواص حسیفیزیکوشیمیاییفیبر گریپفروت
-
2.
مؤلف : پورعابدین، مهسا ؛ اعرابی، اعظم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 ، A+ (Azad University (10 صفحة - من 45 إلی 54 )
-
3.
مؤلف : سجادی، کژال ؛ بهرامیان، سمیرا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1396 - شماره 25 ، A+ (Azad University/ISC (10 صفحة - من 21 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:پنیر سفید فراپالایشیژل آلوئهوراخواص حسیخواص ضدمیکروب
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |
مجلة بهداشت مواد غذایی 1 |