کلمة المفتاح پكتين / (3 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : رشیدی، محمدجواد ؛ روزبه نصیرایی، لیلا ؛ جعفریان، سارا ؛ كاتب مسؤول : زمردی، شهین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1401- شماره 47 ، A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 53 إلی 66 )
الکلمات المفتاحية:پوششماهی قزلآلاپکتیناسانس نعناع فلفلینانواکسیدرویموسیلاژ جاوشیر
-
2.
كاتب مسؤول : اکبری آدرگانی، بهروز ؛ مؤلف : زیوری شایسته، پگاه ؛ پوراحمد، رضوان ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 ، A (Azad University (12 صفحة - من 5 إلی 16 )
الکلمات المفتاحية:پوست انارپکتینویژگیهای عملکردیدرجه استریفیکاسیوناستخراج مایکروویو
-
3.
مراسل : راد، احمد ؛
مجلة:درسهایی از مکتب اسلام»دي 1345، سال هشتم - شماره 2 (2 صفحة - من 59 إلی 60 )
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 1 |
مجلة علوم غذایی و تغذیه 1 |