کلمة المفتاح cream / (3 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : ناطقی، لیلا ؛ كاتب مسؤول : زارعی، فاطمه ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»تابستان 1399، دوره سوم - شماره 2 (13 صفحة - من 58 إلی 70 )
الکلمات المفتاحية:تهرانخامهشمارش میکروبیمحصولات سنتی
-
2.
مؤلف : هاشمی، مجید ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ شکرفروش، سیدشهرام ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1394 - شماره 18 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (12 صفحة - من 71 إلی 82 )
الکلمات المفتاحية:بستنیاینولینسینبیوتیکلاکتولوز
-
3.
مؤلف : صادری اسکویی، حشمت ؛ توکلی، افسانه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1390 - شماره 1 ISC (6 صفحة - من 37 إلی 42 )
الکلمات المفتاحية:بستنی سنتیکلیفرم مدفوعیانتروکوکتبریزآلودگیکلیفرمهای مدفوعی