کلمة المفتاح Cyanobacteria / (6 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : مساحی، سام ؛ امتیازجو، مژگان ؛ شاه حسینی، حسن ؛
مجلة:پژوهنده»خرداد و تیر 1393، سال نوزدهم - شماره 98 ، العلمية - البحثية (Ministry of Health/ISC (8 صفحة - من 99 إلی 106 )
الکلمات المفتاحية:ایرانآبسیانوباکتریمیکروسیستینواکنش PCR
-
2.
مؤلف : میرحسینی، سهیلاالسادات ؛ دزفولیان، مهروز ؛ سلطانی، ندا ؛
مجلة:دانش و تندرستی»تابستان 1394 - شماره 34 ، العلمية - البحثية (Ministry of Health/ISC (8 صفحة - من 39 إلی 46 )
الکلمات المفتاحية:سيانوباکتريضدويروسيعصاره آبيعصاره متانولیعصارهویروسISCخواصPCR
-
3.
مؤلف : انوار، سید امیر علی ؛ طلا، مریم ؛ كاتب مسؤول : نوروزی، بهاره ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1400-شماره 41 ، A (Azad University/ISC (20 صفحة - من 99 إلی 118 )
الکلمات المفتاحية:سیانوباکتریهامحصولات فعال زیستیریز جلبکهاترکیبات توکسیک
-
4.
مؤلف : انوار، سید امیر علی ؛ كاتب مسؤول : نوروزی، بهاره ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 ، A (Azad University (20 صفحة - من 55 إلی 74 )
الکلمات المفتاحية:ریزجلبک هاسیانوباکتری هامکمل غذایی سالمترکیبات فعال زیستی
-
5.
مؤلف : نوروزی، بهاره ؛ خشنود، نگین ؛ سوری، سارا ؛
مجلة:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»بهار 1402، دوره نهم - شماره 30 (22 صفحة - من 299 إلی 320 )
الکلمات المفتاحية:بیوتکنولوژینانوذراتسیانوباکتریهادست کاری ژنتیکی سیانوباکتریها
-
6.
مؤلف : علیبابایی، مهشید ؛ خواجهرحیمی، امیراقبال ؛ كاتب مسؤول : نوروزی، بهاره ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402- شماره 49 ، A+ (Azad University/ISC (20 صفحة - من 1 إلی 20 )
الکلمات المفتاحية:محصولات غذاییافزایش ماندگاریسیانوباکتریهاریزجلبکها
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 2 |
مجلة مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری 1 |
مجلة علوم غذایی و تغذیه 1 |
مجلة پژوهنده 1 |
مجلة دانش و تندرستی 1 |
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (2 مقالة)