کلمة المفتاح Ice cream / (4 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : خاتمی، افشین ؛ كاتب مسؤول : موثق، محمدحسین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 التصنيف A+ (Azad University/ISC (9 صفحة - من 61 إلی 69 )
الکلمات المفتاحية:تهرانشیربستنیکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاآنتیبیوتیک
-
2.
مؤلف : روح زاده، سروه ؛ كاتب مسؤول : بهرامیان، سمیرا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 التصنيف A+ (Azad University/ISC (9 صفحة - من 109 إلی 117 )
الکلمات المفتاحية:پروبیوتیکلاکتوباسیلوس پلانتارومژل آلوئهورابستنی
-
3.
مؤلف : حبیبی، پریسا ؛ ضیائی فر، امان محمد ؛ خدائیان چگنی، فرامرز ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (12 صفحة - من 59 إلی 70 )
-
4.
مؤلف : گلستانی، مژده ؛ پوراحمد، رضوان ؛ مهدوی عادلی، حمیدرضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1395 - شماره 51 (8 صفحة - من 25 إلی 32 )
الکلمات المفتاحية:بستنیاینولینتخمیریغیرتخمیریسین بیوتیک