کلمة المفتاح Lactobacilli / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : رویان، مریم ؛ هاشمی، مریم ؛ صیقلانی، رامین ؛ علائی قشلاقی، حسین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 التصنيف A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 49 إلی 63 )
الکلمات المفتاحية:توالی یابی 16 S rRNAمرغ بومی ایرانپاتوژنهای گوارشیلاکتوباسیلوسپروبیوتیک
-
2.
مؤلف : میردامادی، سعید ؛ تنگستانی، مهرنوش ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (16 صفحة - من 55 إلی 70 )
الکلمات المفتاحية:لاکتوباسیلوسباکتریوسیننیسینمحافظت کنندهفرآوردههای غذاییتخلیصجداسازیتولید