کلمة المفتاح Meat products / (9 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : شادجو، جعفر ؛ كاتب مسؤول : موثق، محمدحسین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402- شماره 49 ، A+ (Azad University/ISC (9 صفحة - من 53 إلی 61 )
الکلمات المفتاحية:کروماتوگرافی مایع با کارایی بالافرآوردههای گوشتیتبریزاکسیتتراسایکلین
-
2.
كاتب مسؤول : شکری، انعام ؛ مؤلف : اسکندری، سهیل ؛ تبارکی، امیر ؛ دغاغله، عبدالرضا ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»تابستان 1400، دوره چهارم - شماره 2 (12 صفحة - من 40 إلی 51 )
الکلمات المفتاحية:اسلامآگاهیاستانداردغذای حلالفرآوردههای گوشتینگرش و عملکرد
-
3.
مؤلف : پیامی، ایدا ؛ دل اشوب، مسعود ؛ كاتب مسؤول : موثق، محمدحسین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1400- شماره 42 ، A (Azad University/ISC (10 صفحة - من 1 إلی 10 )
الکلمات المفتاحية:تبریزخویفرآوردههای گوشتیبافت غیرمجاز
-
4.
كاتب مسؤول : عطائی سلوط، کمال ؛ مؤلف : صبوحی، محمود ؛ مهجوری کارمزدی، کمیل ؛
مجلة:اقتصاد کشاورزی»تابستان 1395، دوره دهم - شماره 2 ، العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (15 صفحة - من 131 إلی 145 )
الکلمات المفتاحية:استان مازندرانمحصولات گوشتیکشش تابع تقاضاسیستم تقاضای معکوس ترکیبی (SIDS)گوشت قرمزگوشت سفیدمحصولاتقیمتکششنظام
-
5.
مؤلف : بازیاری، سارا ؛ زمانی زاده، حمیدرضا ؛ میزانی، مریم ؛ شریفان، انوشه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (8 صفحة - من 33 إلی 40 )
الکلمات المفتاحية:سویاPCRمحصولات گوشتی
-
6.
مؤلف : سپیدارکیش، مهسا ؛ قانع، مسعود ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1393 - شماره 14 ، العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (6 صفحة - من 47 إلی 52 )
الکلمات المفتاحية:استافیلوکوکوس اورئوسفرآوردههای گوشتیانتروتوکسین SEAتکنیک PCR
-
7.
مؤلف : مرادی، مسعود ؛ شرفی، کیومرث ؛ دل انگیزان، سهراب ؛ جمشیدپور، ستار ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1392 - شماره 12 ، العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (10 صفحة - من 63 إلی 72 )
الکلمات المفتاحية:ارزیابی اقتصادینیتراتHPLCرنگ سنجیمصرفهزینه
-
8.
مؤلف : شکرفروش، سیدشهرام ؛ رکنی، نوردهر ؛ کریم، گیتی ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ کیایی، سیدمحمدمهدی ؛ عباس والی، مریم ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (14 صفحة - من 1 إلی 14 )
الکلمات المفتاحية:گوشتباکتریهای بیماریزافرآوردههای گوشتآلودگی غذاآلودگیسالمونلاباکتریمیزان آلودگیمیکروبیکشتار
-
9.
مؤلف : عقابی، فیروز ؛ گلدانی، محمدتقی ؛ طاهری، اقبال ؛ ولایی، ناصر ؛
مجلة:پژوهنده»پاييز 1375 - شماره 2 ISC (8 صفحة - من 39 إلی 46 )
الکلمات المفتاحية:فرآورده های گوشتینیتروزآمین هاسرطان زایی
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 5 |
مجلة اقتصاد کشاورزی 1 |
مجلة پژوهشنامه حلال 1 |
مجلة علوم غذایی و تغذیه 1 |
مجلة پژوهنده 1 |
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (3 مقالة)