کلمة المفتاح Oxidative stability / (3 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
- مجلة بهداشت مواد غذایی 3
-
1.
مؤلف : خانی، محمدرضا ؛ ابوالحسن زاده، امین ؛ فهیم دانش، مریم ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1397 - شماره 30 التصنيف A+ (Azad University/ISC (16 صفحة - من 69 إلی 84 )
الکلمات المفتاحية:پایداری اکسیداتیوسوسیسویژگیهای میکروبیجایگزینی نیتریتروغن سیاهدانه
-
2.
مؤلف : شعبانی، حمید رضا ؛ عزیز خانی، مریم ؛ توریان، فهیمه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1396 - شماره 26 التصنيف A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 29 إلی 42 )
الکلمات المفتاحية:میخکپیش پختنگهداری منجمدماهیپایداری اکسیداتیو
-
3.
مؤلف : جهانی، نجمه ؛ فرمانی، جمشید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1394 - شماره 20 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (14 صفحة - من 13 إلی 26 )
الکلمات المفتاحية:پایداری اکسایشیشاخصهای پایداری اکسیداتیونان بروتشن