کلمة المفتاح Pasteurization / (3 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : سلطانی، مهدی ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 التصنيف A (Azad University/ISC (13 صفحة - من 23 إلی 35 )
الکلمات المفتاحية:تشخیصشیرآلودگیپاستوریزاسیونمایکوباکتریوم پاراتوبرکلوزیس
-
2.
مؤلف : علائی روزبهانی، زهرا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 التصنيف A (Azad University (12 صفحة - من 37 إلی 48 )
الکلمات المفتاحية:فراصوتفعالیت آنتی اکسیدانیپاستوریزاسیونآب لیموترشپروفایل قندها
-
3.
مؤلف : زارعی، مهدی ؛ پورمهدی بروجنی، مهدی ؛ منافعیان، آتنا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1396 - شماره 25 التصنيف A+ (Azad University/ISC (9 صفحة - من 55 إلی 63 )
الکلمات المفتاحية:پنیرفرآوردههای شیریفسفاتاز قلیاییپاستوریزاسیون