کلمة المفتاح Probiotic Bacteria / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
كاتب مسؤول : شهاب لواسانی، علیرضا ؛ مؤلف : زندی، محدثه ؛ ناطقی، لیلا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1401- شماره 77 التصنيف A (Azad University (18 صفحة - من 95 إلی 112 )
الکلمات المفتاحية:باکتریهای پروبیوتیکویژگیهای فیزیکوشیمیاییشیر تخمیریچای کامبوچا
-
2.
مؤلف : محمدی، نیما ؛ فهیم دانش، مریم ؛ اهری، حامد ؛ خسروی زنجانی، محمد علی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (8 صفحة - من 73 إلی 80 )
الکلمات المفتاحية:ریزپوشانیپری بیوتیکمیکروسکوپ نوریپروبیوتیکنشاسته مقاوم