کلمة المفتاح response surface methodology (RSM). / (4 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : یوسفی، شیما ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 التصنيف A+ (Azad University (14 صفحة - من 31 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:آنتی اکسیدانروش سطح پاسخویژگیهای فیزیکوشیمیاییخشک کن پاششیعصاره چغندر قرمزریزدرون پوشانی
-
2.
مؤلف : نوغانی، سمیه ؛ امیری، محمد ؛ امامی، محمد امین ؛
مجلة:مرمت و معماری ایران (مرمت آثار و بافت های تاریخی، فرهنگی)»پاییز و زمستان 1395، سال ششم - شماره 12 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (16 صفحة - من 35 إلی 50 )
الکلمات المفتاحية:سفالPotteryروش پاسخ سطحنمکزداییغوطهوریdesalinationimmersing systemresponse surface methodology (RSM).
-
3.
مؤلف : رفیق، سید مهدی ؛ وثوقی، منوچهر ؛ وزیری، علی ؛ سیف کردی، علی اکبر ؛ ارجمند، مهدی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1394 - شماره 47 (16 صفحة - من 13 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:OptimizationResponse Surface Methodology (RSM)Curdlan GumPaenibacillus polymyxa
-
4.
مؤلف : همتیان، هادی ؛ سررشته دار، میثم ؛ هادی پور، حسن ؛
مجلة:مطالعات مدیریت صنعتی»زمستان 1390 - شماره 23 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (24 صفحة - من 163 إلی 186 )
الکلمات المفتاحية:روش شناسی رویه پاسخطراحی آزمایشهاء رگرسیون فازیالگوریتم ژنتیککالگوریتم ژنتیکفازیعوامل موثر
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |
مجلة مرمت و معماری ایران (مرمت آثار و بافت های تاریخی، فرهنگی) 1 |
مجلة مطالعات مدیریت صنعتی 1 |
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (2 مقالة)