کلمة المفتاح Rye / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : خراسانی، مونا ؛ صالحی فر، مانیا ؛ میرزایی، مهتا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 التصنيف A+ (Azad University (14 صفحة - من 63 إلی 76 )
الکلمات المفتاحية:نان تستاسید فیتیکآرد چاودارمواد عمل آورنده
-
2.
كاتب مسؤول : شاهسونی مجرد، لیدا ؛ مؤلف : حسینمردی، فاطمه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 التصنيف A+ (Azad University (8 صفحة - من 23 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:آنزیم ترانس گلوتامینازکیفیت پختچاودارنودل