کلمة المفتاح Sausage / (4 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : خانی، محمدرضا ؛ ابوالحسن زاده، امین ؛ فهیم دانش، مریم ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1397 - شماره 30 التصنيف A+ (Azad University/ISC (16 صفحة - من 69 إلی 84 )
الکلمات المفتاحية:پایداری اکسیداتیوسوسیسویژگیهای میکروبیجایگزینی نیتریتروغن سیاهدانه
-
2.
مؤلف : شکرانه، نادیا ؛ میزانی، مریم ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ فرحناکی، عسگر ؛ گرامی، عباس ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (10 صفحة - من 17 إلی 26 )
الکلمات المفتاحية:خصوصیات فیزیکوشیمیاییژلاتینسوسیسویژگی های حسی
-
3.
مؤلف : پیروتی، کلارا ؛ جوادی، افشین ؛ ناهیدی، فریبرز ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1393 - شماره 15 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (14 صفحة - من 9 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:سوسیسآویشن باغینگهدارنده طبیعیماندگاریآویشنآفلاتوکسینغلظتتیمارآلودگی
-
4.
مؤلف : زینال زاده، الناز ؛ میزانی، مریم ؛ چمنی، محمد ؛ گرامی، عباس ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (12 صفحة - من 13 إلی 24 )