کلمة المفتاح Starch / (2 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : ملک پور، زهرا ؛ حجت الاسلامی، محمد ؛ مولوی، هومان ؛ کرامت، جواد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (10 صفحة - من 55 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:تعدیلنشاستهجوخواص فیزیکوشیمیاییاستیله کردن
-
2.
مؤلف : محمدی، نیما ؛ فهیم دانش، مریم ؛ اهری، حامد ؛ خسروی زنجانی، محمد علی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (8 صفحة - من 73 إلی 80 )
الکلمات المفتاحية:ریزپوشانیپری بیوتیکمیکروسکوپ نوریپروبیوتیکنشاسته مقاوم
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |