کلمة المفتاح Viscosity / (5 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : ساعدی، شهرام ؛ حسینی قابوس، سیدحسین ؛ روزبه نصیرایی، لیلا ؛ كاتب مسؤول : جعفریان، سارا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1401- شماره 77 التصنيف A (Azad University (16 صفحة - من 79 إلی 94 )
الکلمات المفتاحية:استویاویسکوزیتهاینولینفراسودمندشیر کاکائو
-
2.
مؤلف : رمضانی، مینو ؛ احمدی، محمد ؛ روزبه نصیرایی، لیلا ؛ كاتب مسؤول : جعفریان، سارا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 التصنيف A (Azad University (15 صفحة - من 93 إلی 107 )
الکلمات المفتاحية:روغن فندقشیر بادامحجمافزاییمقاومت به ذوب
-
3.
مؤلف : Sharifi، Amir Hossein ؛ Zahmatkesh، Iman ؛ F. Bamoharram، Fatemeh ؛
مجلة:نخبگان علوم و مهندسی»آذر 1398 - شماره 20 (6 صفحة - من 62 إلی 67 )
الکلمات المفتاحية:WaterTiO2SaltNanofluidViscosityVolume fraction
-
4.
مؤلف : Ghanbari-Niaki، Abbass ؛ Saeidi، Ayoub ؛ Aliakbari-Beydokhti، Mahdi ؛ Ardeshiri، Sadegh ؛ Kolahdouzi، Sarkawt ؛ Chaichi، Mohammad Javad ؛ Hedayati-Monfared، Bijan ؛
مجلة:Annals of Applied Sport Science»Summer 2015, Volume 3 - Number 2 (10 صفحة - من 1 إلی 10 )
الکلمات المفتاحية:FibrinogenCircuit resistance trainingSaffron supplementationViscosity
-
5.
مؤلف : کاشانی نژاد، مهدی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (8 صفحة - من 75 إلی 82 )
الکلمات المفتاحية:کلرید کلسیمویسکوزیتهکلرید سدیمهیدروکلوئید