-
1.
مؤلف : کریمیان سیچانی، بهاره ؛ كاتب مسؤول : فاضل، محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 التصنيف A (Azad University (14 صفحة - من 81 إلی 94 )
الکلمات المفتاحية:سرخ کردنجذب روغنصمغ فارسیکنسانتره پروتئین آب پنیرگوشت بوقلمونویژگی های بافتیافت رطوبت
-
2.
مؤلف : ایزد خواستی، زهرا ؛ فاضل، محمد ؛ عباسی، هاجر ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1398 - شماره 64 التصنيف A+ (Azad University (12 صفحة - من 33 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:کنجاله سویاسوسیسکنجاله کنجدارزش تغذیه ای
-
3.
مؤلف : محمدی، راضیه ؛ فاضل، محمد ؛ خسروی، الهام ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (12 صفحة - من 77 إلی 88 )
الکلمات المفتاحية:آزمون آونترکیبات فنولیکروغن سویاعصاره گیاه بیلهرفعالیت آنتی اکسیدان
-
4.
مؤلف : کشاورزی پور، مینا ؛ عباسی، هاجر ؛ فاضل، محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 التصنيف A+ (Azad University (14 صفحة - من 87 إلی 100 )
الکلمات المفتاحية:زاﻧﺘﺎننشاسته ذرتگوارکیک بدون گلوتناکاراسدیم استئاریل لاکتیلات
-
5.
مؤلف : عظیمزاده، بهناز ؛ مهشید جهادی، مهشید ؛ فاضل، محمد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1396 - شماره 25 التصنيف A+ (Azad University/ISC (9 صفحة - من 65 إلی 73 )
الکلمات المفتاحية:عصاره آبیگیاه برگبوخواص آنتیاکسیدانیخواص ضد باکتریایی
-
6.
مؤلف : معزی، مریم ؛ فاضل، محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 التصنيف A (Azad University (14 صفحة - من 83 إلی 96 )
الکلمات المفتاحية:پستهصمغ فارسیپوششدهیعصاره نعناعاکسیداسیون
-
7.
مؤلف : خضرایی، مرضیه ؛ جهادی، مهشید ؛ فاضل، محمد ؛ علامه، آمنه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1394 - شماره 49 (12 صفحة - من 35 إلی 46 )