-
1.
مؤلف : امامی، مریم سادات ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ كاتب مسؤول : شاکریان، امیر ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1402- شماره 50 التصنيف A+ (Azad University/ISC (10 صفحة - من 85 إلی 94 )
الکلمات المفتاحية:فلزات سنگینآلودگی باکتریاییقارچ خوراکی دکمهای
-
2.
مؤلف : شاکریان، امیر ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (8 صفحة - من 83 إلی 90 )
الکلمات المفتاحية:یدتخممرغشهرکردگوشت گوسفندگوشت گاومیزان یدتخمکمبود ید
-
3.
مؤلف : شاکریان، امیر ؛ شریف زاده، علی ؛ آقانژاد، پیمان ؛ تاجمیرریاحی، مهران ؛ صالحی، الهام ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (6 صفحة - من 11 إلی 16 )
الکلمات المفتاحية:طیورگوسفندگوشت گاویرسینیا انتروکولیتیکاآلودگیشهرکرد
-
4.
مؤلف : رحیمی، ابراهیم ؛ شاکریان، امیر ؛ کاظمینی، حمیدرضا ؛ گودرزی، محمدعلی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1392 - شماره 39 (6 صفحة - من 95 إلی 100 )
الکلمات المفتاحية:گوشتکمپیلوباکترژژونیکمپیلوباکتر کلیمقاومت ضد میکروبی
-
5.
مؤلف : حسینی، سحر ؛ صفرپور دهکردی، فرهاد ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ شاکریان، امیر ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1393 - شماره 14 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (10 صفحة - من 17 إلی 26 )
الکلمات المفتاحية:گونههای ویبریوویبریو پاراهمولیتیکوسمیگو تازهمیگو نمکسود شده
-
6.
مؤلف : رحیمی، ابراهیم ؛ شاکریان، امیر ؛ رئیسی، مهدی ؛ کاظمی خیرآبادی، الهه ؛ بهزادنیا، اسماء ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (6 صفحة - من 41 إلی 46 )
الکلمات المفتاحية:فلزات سنگینماهیآرسنیکاسپکترومتری جذب اتمی
-
7.
مؤلف : شاکری، زهرا ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ شاکریان، امیر ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1398 - شماره 34 التصنيف A+ (Azad University/ISC (10 صفحة - من 61 إلی 70 )
الکلمات المفتاحية:پستهبادامگردوآفلاتوکسینفندوق
-
8.
مؤلف : قادری، فریده ؛ شاکریان، امیر ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ جعفری، مهدی ؛ كاتب مسؤول : مشاک، زهره ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1402- شماره 51 التصنيف A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 39 إلی 52 )
الکلمات المفتاحية:اسانس روغنیبرگ بوویژگی ضدمیکروبیویژگیهای شیمیایینگهدارنده
-
9.
مؤلف : رحیمی، ابراهیم ؛ شاکریان، امیر ؛ ترکی باغبادرانی، زینب ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1394 - شماره 19 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (8 صفحة - من 31 إلی 38 )
الکلمات المفتاحية:پاتولینلواشککروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا (HPLC)Organizational developmentمایکوتوکسین
-
10.
مؤلف : شاکریان، امیر ؛ صوابی اصفهانی، گلی ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (7 صفحة - من 75 إلی 81 )
الکلمات المفتاحية:ملامینشیرخشک نوزادانالایزاشیر خشک نوزادانIslamic Azad UniversityFood