-
1.
مؤلف : مقیمی، بهاره ؛ شاپوری، رضا ؛ كاتب مسؤول : قبادی دانا، مریم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 التصنيف A (Azad University (20 صفحة - من 17 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:Sآغازگرلاکتوباسیلوسفرآورده های لبنیمقاومت به آنتی بیوتیک
-
2.
مؤلف : عادلی میلانی، مرتضی ؛ قنبرزاده، بابک ؛ علیزاده، آیناز ؛ قاسمی افشار، پیمانه ؛ كاتب مسؤول : قبادی دانا، مریم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 التصنيف A (Azad University (18 صفحة - من 19 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:گوشت بوقلموننانو امولسیوناسانس گزنهپوشش خوراکی زیست فعالهیدروکسی پروپیل بتاسیکلودکسترین