-
1.
مؤلف : قائنی، منصوره ؛ رومیانی، لاله ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (12 صفحة - من 65 إلی 76 )
الکلمات المفتاحية:زیره سبزنیسیناسترپتوکوکوس اینیاییقزل آلای رنگینکماناسانس زیره سبزفیله ماهی قزلآلای رنگینکمان
-
2.
مؤلف : طاهری میرقائد، علی ؛ سلطانی، مهدی ؛ محمودی، زهرا ؛ حسینی شکرابی، سید پژمان ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1395 - شماره 21 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (10 صفحة - من 65 إلی 74 )
الکلمات المفتاحية:PCRاسترپتوکوکوس اینیاییقزلآلای رنگینکمانلاکتوکوکوس گارویه
-
3.
مؤلف : قربانی رنجبری، علی ؛ اکرمی، رزا ؛ شریفی راینی، رضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1394 - شماره 19 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (8 صفحة - من 1 إلی 8 )
الکلمات المفتاحية:هیستامینشیرازپوترسینبار میکروبیقزلآلای رنگینکمان
-
4.
مؤلف : شکری، فرشته ؛ هدایتی فرد، مسعود ؛ رفتنی امیری، زینب ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1394 - شماره 17 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (18 صفحة - من 35 إلی 52 )
الکلمات المفتاحية:کنترل کیفیتانجماداسیدهای چربقزل آلای رنگین کمان
-
5.
مؤلف : فدایی فرد، فیروز ؛ کورنگی، حمید ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ رئیسی، مهدی ؛ پیرزاده، راحله ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1391 - شماره 8 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (10 صفحة - من 71 إلی 80 )
الکلمات المفتاحية:قزل آلای رنگین کماناکراتوکسین Aغذای ماهیالایزاسمآرد گندمتولید