-
1.
مؤلف : جرنگی، مرضیه ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ كاتب مسؤول : عبدالملکی، فرزانه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 التصنيف A (Azad University (16 صفحة - من 29 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:رئولوژیویژگی های حسیجایگزین چربیصمغ کنجاکسس مایونز کم چرب
-
2.
مؤلف : عبدالهی، اذین ؛ دیدار، زهره ؛ کاراژیان، رضا ؛ ارمین، محمد ؛ كاتب مسؤول : وظیفه دوست، محسن ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 التصنيف A (Azad University (16 صفحة - من 75 إلی 90 )
الکلمات المفتاحية:زردآلوصمغجذب روغنسرخ کردن عمیقکدو سبز