-
1.
كاتب مسؤول : جودکی، حمیدرضا ؛
مجلة:آمایش محیط»زمستان 1399 - شماره 51 التصنيف A+ (Azad University/ISC (22 صفحة - من 63 إلی 84 )
-
2.
مؤلف : میردامادی، سعید ؛ سلیمانزاده، نازیلا ؛ میرزایی، مهتا ؛ مطهری، پریا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1396 - شماره 25 التصنيف A+ (Azad University/ISC (19 صفحة - من 1 إلی 19 )
الکلمات المفتاحية:پپتیدهای زیست فعالغذاهای فراسودمندسلامت بخشافزودنیهای طبیعی
-
3.
كاتب مسؤول : ناجی طبسی، سارا ؛ مؤلف : وردیان، اسماء ؛ زمانی، حسین ؛ اصغری، لعیا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1399 - شماره 39 التصنيف A+ (Azad University/ISC (16 صفحة - من 95 إلی 110 )
-
4.
كاتب مسؤول : هدایتی مرزبالی، معصومه ؛ مؤلف : مقصودی تیلکی، محمدجواد ؛ زارعی، مهسان ؛
مجلة:آمایش محیط»بهار 1398 - شماره 44 التصنيف A+ (Azad University/ISC (23 صفحة - من 201 إلی 223 )
الکلمات المفتاحية:سلامتدسترسیمالزیهمبستگی اجتماعینفوذپذیری