فرحناکی، عسگر/ 2 Article
Journal (Article count) |
---|
Journal علوم غذایی و تغذیه 2 |
Category (Article count) |
---|
حوزه سلامت 2 |
Language (Article count) |
---|
Persian 2 |
-
1.
Writer : شکرانه، نادیا ؛ میزانی، مریم ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ فرحناکی، عسگر ؛ گرامی، عباس ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (10 page(s) - From 17 to 26 )
Keywords:سوسیسویژگی های حسیخصوصیات فیزیکوشیمیاییژلاتینGelatinPhysicochemical PropertiesSensory PropertiesSausage
-
2.
Writer : مجذوبی، مهسا ؛ منصوری، حسن ؛ فلسفی، سیدرضا ؛ فرحناکی، عسگر ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1394 - شماره 46 (10 page(s) - From 5 to 14 )