keyword ويژگي هاي حسي / (7 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
Writer : جرنگی، مرضیه ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ Corresponding Author : عبدالملکی، فرزانه ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 ، A (Azad University (16 page(s) - From 29 to 44 )
Keywords:رئولوژیویژگی های حسیجایگزین چربیصمغ کنجاکسس مایونز کم چربLow-Fat MayonnaiseRheologySensory PropertiesGum
-
2.
Writer : ارونقی، منا ؛ Corresponding Author : جوادی، افشین ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 ، A (Azad University (12 page(s) - From 35 to 46 )
-
3.
Writer : خضرلو، ارزو ؛ اندیشمند، هاشم ؛ Corresponding Author : احسانی، علی ؛
Journal:پژوهشنامه حلال»زمستان 1399، دوره سوم - شماره 4 (9 page(s) - From 79 to 87 )
Keywords:ویژگیهای شیمیاییکیفیت گوشتویژگیهای حسیذبح حلالتغییرات میکروبیHalal slaughtermeat qualityMicrobial changesSensory attributeschemical properties
-
4.
Writer : جوینده، حسین ؛ رستم آبادی، حدیث ؛ گودرزی، مصطفی ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1398- - شماره 62 ، A+ (Azad University (10 page(s) - From 15 to 24 )
Keywords:ویژگی های حسیصمغ زدورفتار جریانیدسر لبنی کم چربصمغ بادام
-
5.
Writer : محمدی، فریبا ؛ خانی، محمدرضا ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1398- - شماره 62 ، A+ (Azad University (16 page(s) - From 89 to 104 )
-
6.
Writer : رضایی فرد، مهدی ؛ جوانمرد، مجید ؛ زنوزی، علی ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1397 - شماره 31 ، A+ (Azad University/ISC (16 page(s) - From 73 to 88 )
Keywords:ویژگیهای حسیذرت دانهایخلا-بخار-خلاکاهش بارمیکروبی
-
7.
Writer : شکرانه، نادیا ؛ میزانی، مریم ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ فرحناکی، عسگر ؛ گرامی، عباس ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (10 page(s) - From 17 to 26 )
Keywords:سوسیسویژگی های حسیخصوصیات فیزیکوشیمیاییژلاتینSausageGelatinPhysicochemical PropertiesSensory Properties
Journal (Article count) |
---|
Journal علوم غذایی و تغذیه 5 |
Journal پژوهشنامه حلال 1 |
Journal بهداشت مواد غذایی 1 |