keyword meat quality / (3 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
Writer : کیاکجوری، آذین ؛ باقری، رویا ؛ اسماعیلی، مهرو ؛ Corresponding Author : آریایی، پیمان ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1402- شماره 51 Ranking A+ (Azad University/ISC (15 page(s) - From 1 to 15 )
Keywords:کیفیت گوشتاسانس قیچفیلم پلی لاکتیک اسیدصمغ کتیرای ایرانیران شتر مرغplant essential oilAntimicrobial ActivityPathogenic bacteriameat qualityBiodegradable film
-
2.
Writer : خضرلو، ارزو ؛ اندیشمند، هاشم ؛ Corresponding Author : احسانی، علی ؛
Journal:پژوهشنامه حلال»زمستان 1399، دوره سوم - شماره 4 (9 page(s) - From 79 to 87 )
Keywords:ویژگیهای شیمیاییکیفیت گوشتویژگیهای حسیذبح حلالتغییرات میکروبیHalal slaughtermeat qualityMicrobial changesSensory attributeschemical properties
-
3.
Writer : رستمی گوهری، الهه ؛ افشارمنش، محسن ؛ سامی، مسعود ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1396 - شماره 26 Ranking A+ (Azad University/ISC (11 page(s) - From 83 to 93 )
Keywords:جوجه گوشتیپونه کوهیکیفیت گوشتOreganomeat qualitybroiler chic