Journal (Article count) |
---|
Journal علوم غذایی و تغذیه 2 |
Category (Article count) |
---|
حوزه سلامت 2 |
Language (Article count) |
---|
Persian 2 |
-
1.
Corresponding Author : شهدادی، فاطمه ؛ Writer : خراسانی، سپیده ؛ توکلی، فرناز ؛ استوار، منوچهر ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 Ranking A (Azad University (12 page(s) - From 89 to 100 )
Keywords:پنیرخواص آنتی اکسیدانیشمارش میکروبیپودرهای گیاهیPlant powdersMicrobial countCheeseantioxidant properties
-
2.
Corresponding Author : خراسانی، سپیده ؛ Writer : شهدادی، فاطمه ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 Ranking A (Azad University (8 page(s) - From 31 to 38 )
Keywords:اسانسفعالیت آنتی اکسیدانیفعالیت ضدمیکروبیتفاله حاصل از گلاب گیریRose Water Production ResiduesAntioxidant activityAntimicrobial ActivityEssential Oil