فدوی، ابوالفضل/ 2 Article
Journal (Article count) |
---|
Journal بهداشت مواد غذایی 1 |
Journal علوم غذایی و تغذیه 1 |
Category (Article count) |
---|
حوزه سلامت 2 |
Language (Article count) |
---|
Persian 2 |
-
1.
Writer : داودی، بهجت ؛ فدوی، ابوالفضل ؛ نیازمند، راضیه ؛ رضائیان، رمضان ؛ Corresponding Author : حسینی قابوس، سید حسین ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 Ranking A (Azad University (14 page(s) - From 35 to 48 )
Keywords:خواص آنتی اکسیدانیزائدات زعفرانماکارونی غنی شدهویژگی فیزیکوشیمیاییantioxidant propertiesPhysicochemical Properties
-
2.
Writer : بایگانه، اسماعیل ؛ کوهساری، هادی ؛ Corresponding Author : فدوی، ابوالفضل ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1398-شماره 36 Ranking A+ (Azad University/ISC (11 page(s) - From 49 to 59 )
Keywords:پرتودهیس آفلاتوکسیندانه ذرتاکسید کلسیمآسپرژیلوس فلاووcalcium oxidecorn grainsIrradiationAspergillus flavusAflatoxin