Journal (Article count) |
---|
Journal بهداشت مواد غذایی 5 |
Category (Article count) |
---|
حوزه سلامت 5 |
Language (Article count) |
---|
Persian 5 |
-
1.
Writer : کریم پور سهرقه، مهسا ؛ جوادی، افشین ؛ انرجان، نویده ؛ Corresponding Author : زمردی، شهین ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 Ranking A+ (Azad University/ISC (15 page(s) - From 1 to 15 )
Keywords:پنیر تازه فاقد آب پنیرجوانه کینواپروفیل بافتیFresh whey less cheesequinoa germstextural profile
-
2.
Writer : مرتضوی تبریزی، سیدعلیرضا ؛ انرجان، نویده ؛ مرتضوی تبریزی، سید جاوید ؛ میرزایی، حمید ؛ Corresponding Author : جوادی، افشین ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1401- شماره 46 Ranking A+ (Azad University/ISC (15 page(s) - From 45 to 59 )
Keywords:خواص ارگانولپتیکیاسانس سیرضریب تبدیل غذاییآستاگزانتینآنتیاکسیدانAntioxidantSensory PropertiesAstaxanthinFeed conversion ratioGarlic essential oil
-
3.
Writer : قویدل، فاطمه ؛ جعفری زاده مالمیری، هدا ؛ انرجان، نویده ؛ Corresponding Author : جوادی، افشین ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 Ranking A (Azad University/ISC (16 page(s) - From 95 to 110 )
Keywords:بره مومویژگیهای فیزیکی و شیمیاییخاصیت ضدمیکروبینگهدارندهPhysico-chemical PropertiespreservativeAntimicrobial ActivityPropolis
-
4.
Writer : زاهدی، مارال ؛ معمارماهر، بهناز ؛ همیشه کار، حامد ؛ انرجان، نویده ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1400- شماره 42 Ranking A (Azad University/ISC (14 page(s) - From 23 to 36 )
Keywords:اسانسآنتیاکسیدانشیرینبیانمیکروامولسیونLicoricemicroemulsionAntioxidantEssential Oil
-
5.
Writer : پروین، آیدا ؛ انرجان، نویده ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1396 - شماره 28 Ranking A+ (Azad University/ISC (9 page(s) - From 71 to 79 )
Keywords:چای سبزضد باکتریاییحلال استخراج کنندهضد قارچیExtracting solventAntifungalAntibacterialGreen Tea