keyword روغن سرخ کردنی / (2 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
Writer : رضایی، فاطمه ؛ قراجورلو، مریم ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1392 - شماره 38 (10 page(s) - From 69 to 78 )
Keywords:جزء به جزء کردنچربی حیوانیخصوصیات فیزیکی و شیمیاییروغن سرخ کردنی
-
2.
Writer : جمشیدی، مریم ؛ قوامی، مهرداد ؛ قاسمی، جهانبخش ؛ عبداللهی، آتوسا ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (12 page(s) - From 17 to 28 )
Keywords:روغن آفتابگردانهمبستگی پیرسونروغن سرخ کردنیآنالیز مولفه های اصلیمقاومت حرارتی