keyword برشته کردن / (4 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
Writer : باقری، هادی ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ ضیائی فر، امان محمد ؛ اعلمی، مهران ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1398 - شماره 64 Ranking A+ (Azad University (12 page(s) - From 59 to 70 )
Keywords:انرژیمدل سازیبرشته کردنبادام زمینی
-
2.
Writer : باقری، هادی ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ اعلمی، مهران ؛ ضیایی فر، امان محمد ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1398- - شماره 62 Ranking A+ (Azad University (12 page(s) - From 33 to 44 )
Keywords:انرژی مصرفیویژگیهای کیفیروش سطح پاسخبرشته کردنبادام زمینی
-
3.
Writer : باقری، هادی ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1397- شماره 60 Ranking A+ (Azad University (12 page(s) - From 19 to 30 )
Keywords:شبکه عصبی مصنوعیسویابرشته کردناسنک
-
4.
Writer : برجیان بروجنی، ملیکا ؛ گلی، سیدامیرحسین ؛ قراچورلو، مریم ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (11 page(s) - From 101 to 111 )
Keywords:برشته کردنروغن کنجدروش سطح پاسخResponse Surface MethodologyRoastingSesame Oil