keyword ترانس گلوتامیناز / (2 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
استفاده از صمغ آلژینات و آنزیم ترانس گلوتامیناز در کفیر صنعتی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن
Writer : دستغیب بهشتی، محمد کاظم ؛ افرا، نجمه ؛ سخاوتی زاده، سعید ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1396 - شماره 55 Ranking A+ (Azad University (16 page(s) - From 59 to 74 )
-
2.
Writer : کوهستانی، بهناز ؛ پوراحمد، رضوان ؛ خورشیدپور، بیژن ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 Ranking A+ (Azad University (13 page(s) - From 109 to 121 )
Keywords:فراسودمندپروبیوتیکشیر گاوترانس گلوتامینازکنسانتره پروتئین آب پنیرشیر سویاFunctionalWhey protein concentrateSoya MilkTransglutaminasecow milkProbiotic
Journal (Article count) |
---|
Journal علوم غذایی و تغذیه 2 |