keyword صمغ فارسي / (2 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
Writer : کریمیان سیچانی، بهاره ؛ Corresponding Author : فاضل، محمد ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 ، A (Azad University (14 page(s) - From 81 to 94 )
Keywords:سرخ کردنجذب روغنصمغ فارسیکنسانتره پروتئین آب پنیرگوشت بوقلمونویژگی های بافتیافت رطوبتAmmonium Phosphate (YN)Improvement of Color QualitySynergistic PropertiesWhite Chocolate Improvement of texture QualityLecithin
-
2.
Writer : معزی، مریم ؛ فاضل، محمد ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 ، A (Azad University (14 page(s) - From 83 to 96 )
Keywords:پستهاکسیداسیونصمغ فارسیپوششدهیعصاره نعناعMint Extract OxidationGum PistachioCoatingPersian