keyword گوشت بوقلمون / (2 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
Writer : کریمیان سیچانی، بهاره ؛ Corresponding Author : فاضل، محمد ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 Ranking A (Azad University (14 page(s) - From 81 to 94 )
Keywords:سرخ کردنجذب روغنصمغ فارسیکنسانتره پروتئین آب پنیرگوشت بوقلمونویژگی های بافتیافت رطوبتAmmonium Phosphate (YN)Improvement of Color QualitySynergistic PropertiesWhite Chocolate Improvement of texture QualityLecithin
-
2.
Writer : عادلی میلانی، مرتضی ؛ قنبرزاده، بابک ؛ علیزاده، آیناز ؛ قاسمی افشار، پیمانه ؛ Corresponding Author : قبادی دانا، مریم ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 Ranking A (Azad University (18 page(s) - From 19 to 36 )
Keywords:گوشت بوقلموننانو امولسیوناسانس گزنهپوشش خوراکی زیست فعالهیدروکسی پروپیل بتاسیکلودکسترینBioactive Edible Coating GelatinHPBCTurkey Meat.NanoemulsionNettle essential oil