Journal (Article count) |
---|
Journal علوم غذایی و تغذیه 2 |
Journal پژوهشنامه حلال 1 |
Category (Article count) |
---|
حوزه سلامت 3 |
Language (Article count) |
---|
Persian 3 |
-
1.
Corresponding Author : قبادی دانا، مریم ؛ Writer : کمندی، نرگس ؛ قوامی، مهرداد ؛ مرتضویان، امیر محمد ؛
Journal:پژوهشنامه حلال»پاییز 1400، دوره چهارم - شماره 3 (17 page(s) - From 60 to 76 )
Keywords:ژلاتینتشخیص تقلبفرآورده ژلهایPCR کیفیشناسایی گونهspecies identificationjelly productqualitative PCRGelatinFraud detection
-
2.
Writer : مقیمی، بهاره ؛ شاپوری، رضا ؛ Corresponding Author : قبادی دانا، مریم ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 Ranking A (Azad University (20 page(s) - From 17 to 36 )
Keywords:Sآغازگرلاکتوباسیلوسفرآورده های لبنیمقاومت به آنتی بیوتیکLactobacilluAntibiotic ResistanceStarter cultureDairy products
-
3.
Writer : عادلی میلانی، مرتضی ؛ قنبرزاده، بابک ؛ علیزاده، آیناز ؛ قاسمی افشار، پیمانه ؛ Corresponding Author : قبادی دانا، مریم ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 Ranking A (Azad University (18 page(s) - From 19 to 36 )
Keywords:گوشت بوقلموننانو امولسیوناسانس گزنهپوشش خوراکی زیست فعالهیدروکسی پروپیل بتاسیکلودکسترینBioactive Edible Coating GelatinHPBCTurkey Meat.NanoemulsionNettle essential oil