keyword Lecithin / (2 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
Writer : محرابی، وحیده ؛ قراچورلو، مریم ؛ Corresponding Author : قوامی، مهرداد ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 ، A (Azad University (16 page(s) - From 37 to 52 )
Keywords:آمونیوم فسفاتید (YN)بهبود کیفیت بافتبهبود کیفیت رنگخاصیت سینرژیستیشکلات سفیدلستین تجاریAmmonium Phosphate (YN)Improvement of Color QualitySynergistic PropertiesWhite Chocolate Improvement of texture QualityLecithin
-
2.
Writer : کریمیان سیچانی، بهاره ؛ Corresponding Author : فاضل، محمد ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 ، A (Azad University (14 page(s) - From 81 to 94 )
Keywords:سرخ کردنجذب روغنصمغ فارسیکنسانتره پروتئین آب پنیرگوشت بوقلمونویژگی های بافتیافت رطوبتAmmonium Phosphate (YN)Improvement of Color QualitySynergistic PropertiesWhite Chocolate Improvement of texture QualityLecithin
Journal (Article count) |
---|
Journal علوم غذایی و تغذیه 2 |