keyword Dough / (4 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
Corresponding Author : ازادفر، الهام ؛ Writer : جبله، رمضانعلی ؛ بهرامی، زهره ؛ شریفی، مهنیا ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 Ranking A (Azad University (12 page(s) - From 55 to 66 )
Keywords:دوغدو فاز شدنپتانسیل زتادانه خرنوبBecoming Two PhasesCarob Seedzeta potentialDough
-
2.
Corresponding Author : صادقی، نفیسه ؛ Writer : حاجی محمودی، منان ؛ بهزاد، معصومه ؛ فتحی، سروش ؛ جنت، بهروز ؛
Journal:پژوهشنامه حلال»بهار 1400، دوره چهارم - شماره 1 (8 page(s) - From 86 to 93 )
Keywords:رویفلزات سنگینمسدوغماستولتامتریZincDoughyogurtCopperVoltammetryHeavy Metal
-
3.
Writer : عباس والی، مریم ؛ طالب نجف آبادی، حامد ؛ فلاح مهرجردی، عزیز الله ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1396 - شماره 27 Ranking A+ (Azad University/ISC (11 page(s) - From 49 to 59 )
Keywords:شیرازدوغسوربات پتاسیمبنزوات سدیمSodium benzoatePotassium sorbateDoughShiraz
-
4.
Writer : آقامحمدی، بنفشه ؛ هنرور، مسعود ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ دلخوش، بابک ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1392 - شماره 40 (8 page(s) - From 15 to 22 )
Journal (Article count) |
---|
Journal علوم غذایی و تغذیه 2 |
Journal پژوهشنامه حلال 1 |
Journal بهداشت مواد غذایی 1 |