keyword دوغ / (34 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
Writer : حاصلی، علیرضا ؛ اسحاقی، محمدرضا ؛ رجایی، پیمان ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛ Corresponding Author : پوراحمد، رضوان ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 ، A (Azad University (14 page(s) - From 107 to 120 )
Keywords:خصوصیات فیزیکوشیمیاییدوغاثر ضد میکروبیفعالیت آنتی اکسیدانیمفراPhysicochemical PropertiesNepeta CrispaAntioxidant activityAntimicrobial effectDoogh
-
2.
Writer : شاه حسینی، علیرضا ؛
Journal:فرهنگ قومس»بهار 1402 - شماره 74 (12 page(s) - From 111 to 122 )
Keywords:فرآورده های لبنیغذاهای شبانیگورماستعشایر استان سمنانعشایرنانشیرمشکاستان سمنانمصرف
-
3.
Writer : نوراللهی، علی ؛
Journal:فرهنگ مردم ایران»تابستان 1401 - شماره 69 (44 page(s) - From 149 to 192 )
Keywords:انسان شناسیآیینایلامخوراککوچ نشینانایل خزلنانپختعشایربـابـهآبدوغیـا
-
4.
Corresponding Author : ازادفر، الهام ؛ Writer : جبله، رمضانعلی ؛ بهرامی، زهره ؛ شریفی، مهنیا ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 ، A (Azad University (12 page(s) - From 55 to 66 )
Keywords:دوغدو فاز شدنپتانسیل زتادانه خرنوبBecoming Two PhasesCarob Seedzeta potentialDough
-
5.
Corresponding Author : صادقی، نفیسه ؛ Writer : حاجی محمودی، منان ؛ بهزاد، معصومه ؛ فتحی، سروش ؛ جنت، بهروز ؛
Journal:پژوهشنامه حلال»بهار 1400، دوره چهارم - شماره 1 (8 page(s) - From 86 to 93 )
Keywords:رویفلزات سنگینمسدوغماستولتامتریZincDoughyogurtCopperVoltammetryHeavy Metal
-
6.
Writer : سمائی، سمانه ؛ برنجی، شیلا ؛ Corresponding Author : ناطقی، لیلا ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 ، A (Azad University (12 page(s) - From 109 to 120 )
Keywords:دوغاسانس شویدنمک کلریدپتاسیمنمک کلریدسدیمPotassium Chloride SaltSodium Chloride SaltYoghurt DrinkDill Essential Oil
-
7.
Writer : پاپلی یزدی، دکتر محمدحسین ؛
Journal:فرهنگ قومس»تابستان 1399 - شماره 62 و 63 (10 page(s) - From 9 to 18 )
-
8.
Writer : قلعه موسیانی، زهرا ؛ پوراحمد، رضوان ؛ رجایی، پیمان ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1398 - شماره 63 ، A+ (Azad University (14 page(s) - From 45 to 58 )
-
9.
Writer : نیکزاد، شیما ؛ بهرامیان، سمیرا ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1398- شماره 33 ، A+ (Azad University/ISC (11 page(s) - From 71 to 81 )
-
10.
Writer : دین پژوه، فاطمه ؛ خانی، محمدرضا ؛ فدائی نوغانی، وجیهه ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1398- شماره 33 ، A+ (Azad University/ISC (16 page(s) - From 97 to 112 )
Keywords:ماندگاریعصاره سیردوغعصاره شویدویژگیهای میکروبی و شیمیایی
Related keywords
Article publication trend
Scientific rank
- علمی-پژوهشی (3 Article)
- علمی-ترویجی (1 Article)