keyword دوغ / (23 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
Writer : حاصلی، علیرضا ؛ اسحاقی، محمدرضا ؛ رجایی، پیمان ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛ Corresponding Author : پوراحمد، رضوان ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 Ranking A (Azad University (14 page(s) - From 107 to 120 )
Keywords:خصوصیات فیزیکوشیمیاییدوغاثر ضد میکروبیفعالیت آنتی اکسیدانیمفراPhysicochemical PropertiesNepeta CrispaAntioxidant activityAntimicrobial effectDoogh
-
2.
Writer : نوراللهی، علی ؛
Journal:فرهنگ مردم ایران»تابستان 1401 - شماره 69 (44 page(s) - From 149 to 192 )
Keywords:انسان شناسیآیینایلامخوراککوچ نشینانایل خزلنانپختعشایربـابـهآبدوغیـا
-
3.
Corresponding Author : ازادفر، الهام ؛ Writer : جبله، رمضانعلی ؛ بهرامی، زهره ؛ شریفی، مهنیا ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 Ranking A (Azad University (12 page(s) - From 55 to 66 )
Keywords:دوغدو فاز شدنپتانسیل زتادانه خرنوبBecoming Two PhasesCarob Seedzeta potentialDough
-
4.
Corresponding Author : صادقی، نفیسه ؛ Writer : حاجی محمودی، منان ؛ بهزاد، معصومه ؛ فتحی، سروش ؛ جنت، بهروز ؛
Journal:پژوهشنامه حلال»بهار 1400، دوره چهارم - شماره 1 (8 page(s) - From 86 to 93 )
Keywords:رویفلزات سنگینمسدوغماستولتامتریZincDoughyogurtCopperVoltammetryHeavy Metal
-
5.
Writer : سمائی، سمانه ؛ برنجی، شیلا ؛ Corresponding Author : ناطقی، لیلا ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 Ranking A (Azad University (12 page(s) - From 109 to 120 )
Keywords:دوغاسانس شویدنمک کلریدپتاسیمنمک کلریدسدیمPotassium Chloride SaltSodium Chloride SaltYoghurt DrinkDill Essential Oil
-
6.
Writer : قلعه موسیانی، زهرا ؛ پوراحمد، رضوان ؛ رجایی، پیمان ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1398 - شماره 63 Ranking A+ (Azad University (14 page(s) - From 45 to 58 )
-
7.
Writer : نیکزاد، شیما ؛ بهرامیان، سمیرا ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1398- شماره 33 Ranking A+ (Azad University/ISC (11 page(s) - From 71 to 81 )
-
8.
Writer : دین پژوه، فاطمه ؛ خانی، محمدرضا ؛ فدائی نوغانی، وجیهه ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1398- شماره 33 Ranking A+ (Azad University/ISC (16 page(s) - From 97 to 112 )
Keywords:ماندگاریعصاره سیردوغعصاره شویدویژگیهای میکروبی و شیمیایی
-
9.
Writer : سرلک، زهرا ؛ گراوند، فرهاد ؛ حسینی، محمدیار ؛ روحی، میلاد ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 Ranking A+ (Azad University (14 page(s) - From 5 to 18 )
Keywords:دوغروششناسی سطح پاسخعرق نعناافشره لیمو ترشپودرLime ExtractMint DistillatePowderDooghResponse Surface Methodology
-
10.
Writer : یوسفی، علیرضا ؛ شیخلویی، حسین ؛ سیفی هاچه سو، جواد ؛ حاتمی، مهدی ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1397 - شماره 29 Ranking A+ (Azad University/ISC (14 page(s) - From 11 to 24 )
Keywords:دوغضدمیکروبیکپک و مخمرباکتریهای آغازگراسانس گلپرGolpar essential oilDooghYeast and moldStarter cultureAntimicrobial
Journal (Article count) |
---|
Journal علوم غذایی و تغذیه 5 |
Journal بهداشت مواد غذایی 4 |
Journal پژوهشنامه حلال 1 |
Journal مطالعات برنامه ریزی سکونتگاه های انسانی 1 |
Related keywords
Article publication trend
Scientific rank
- علمی-ترویجی (1 Article)
- علمی-پژوهشی (1 Article)