keyword دوغ / (4 Article)
- Sort by
- Date
- Journal بهداشت مواد غذایی 4
-
1.
Writer : نیکزاد، شیما ؛ بهرامیان، سمیرا ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1398- شماره 33 ، A+ (Azad University/ISC (11 page(s) - From 71 to 81 )
-
2.
Writer : دین پژوه، فاطمه ؛ خانی، محمدرضا ؛ فدائی نوغانی، وجیهه ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1398- شماره 33 ، A+ (Azad University/ISC (16 page(s) - From 97 to 112 )
Keywords:ماندگاریعصاره سیردوغعصاره شویدویژگیهای میکروبی و شیمیایی
-
3.
Writer : یوسفی، علیرضا ؛ شیخلویی، حسین ؛ سیفی هاچه سو، جواد ؛ حاتمی، مهدی ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1397 - شماره 29 ، A+ (Azad University/ISC (14 page(s) - From 11 to 24 )
Keywords:دوغضدمیکروبیکپک و مخمرباکتریهای آغازگراسانس گلپرGolpar essential oilDooghYeast and moldStarter cultureAntimicrobial
-
4.
Writer : عباس والی، مریم ؛ طالب نجف آبادی، حامد ؛ فلاح مهرجردی، عزیز الله ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1396 - شماره 27 ، A+ (Azad University/ISC (11 page(s) - From 49 to 59 )
Keywords:شیرازدوغسوربات پتاسیمبنزوات سدیمSodium benzoatePotassium sorbateDoughShiraz