Journal (Article count) |
---|
Journal علوم غذایی و تغذیه 6 |
Journal بهداشت مواد غذایی 3 |
Journal پژوهشنامه حلال 2 |
Category (Article count) |
---|
حوزه سلامت 11 |
Language (Article count) |
---|
Persian 11 |
-
1.
Writer : مسجدی، محمد ؛ کاویان، فاطمه ؛ Corresponding Author : ناطقی، لیلا ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1402 - شماره 79 Ranking A (Azad University (18 page(s) - From 101 to 118 )
Keywords:خواص میکروبیIC50فنل کلفلاونوئیدقارچ گانودرما لوسیدیومنیتریت سدیممارتادلاGanoderma Lucidium mushroomMartadellaTotal phenolMicrobial propertiesSodium NitriteFlavonoid
-
2.
Corresponding Author : شهاب لواسانی، علیرضا ؛ Writer : زندی، محدثه ؛ ناطقی، لیلا ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1401- شماره 77 Ranking A (Azad University (18 page(s) - From 95 to 112 )
Keywords:باکتریهای پروبیوتیکویژگیهای فیزیکوشیمیاییشیر تخمیریچای کامبوچاFermented MilkPhysicochemical CharacteristicsProbiotic BacteriaKombucha
-
3.
Writer : رجایی، پیمان ؛ زارعی، فاطمه ؛ Corresponding Author : ناطقی، لیلا ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1401- شماره 77 Ranking A (Azad University (21 page(s) - From 49 to 69 )
Keywords:قارچ دکمهایاتمسفر اصلاح شدهپوشش پلیپروپیلنAgaricus bisporus MushroomPolypropylene CoatingModified Atmosphere
-
4.
Writer : علیایی، عاطفه ؛ برنجی، شیلا ؛ Corresponding Author : ناطقی، لیلا ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1401- شماره 46 Ranking A+ (Azad University/ISC (15 page(s) - From 61 to 75 )
Keywords:پاستوریزاسیون حرارتیترکیبات زیستفعالپرتقال توسرخپلاسمایسردRed orangecold plasmaBioactive compoundsthermal pasteurization
-
5.
Writer : قوام زاده، نگین ؛ جعفریان، سارا ؛ Corresponding Author : ناطقی، لیلا ؛
Journal:پژوهشنامه حلال»زمستان 1400، دوره چهارم - شماره 4 (13 page(s) - From 68 to 80 )
Keywords:نوشیدنی فراسودمندمغز گردوآب پنیراینولینInulinWheywalnut kernelFunctional drink
-
6.
Writer : قوام زاده، نگین ؛ جعفریان، سارا ؛ Corresponding Author : ناطقی، لیلا ؛
Journal:پژوهشنامه حلال»پاییز 1400، دوره چهارم - شماره 3 (11 page(s) - From 10 to 20 )
Keywords:آب پنیراینولیننوشیدنی فراسودمندمغز گردوFunctionalWhey PowderWalnutsInulin
-
7.
Writer : ناطقی، لیلا ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 Ranking A (Azad University (20 page(s) - From 95 to 114 )
Keywords:استخراج پکتینبرگ آلوئهورادرجه استریفیکاسیون (DE)گالاکتورونیک اسیدAloe Vera LeafExtraction PectinEsterification DegreeGalacturonic Acid
-
8.
Writer : سلیم خانیان، مهسا ؛ زند، نازنین ؛ Corresponding Author : ناطقی، لیلا ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1400- شماره 42 Ranking A (Azad University/ISC (13 page(s) - From 55 to 67 )
Keywords:ژلاتیننان پیتاپلی ونیل استاتفیلم زیستتخریبپذیراسانس گلپرpolyvinyl acetateBiodegradable filmPita breadHeracleum persicum essential oilGelatin
-
9.
Writer : سمائی، سمانه ؛ برنجی، شیلا ؛ Corresponding Author : ناطقی، لیلا ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 Ranking A (Azad University (12 page(s) - From 109 to 120 )
Keywords:نمک کلریدپتاسیمنمک کلریدسدیمدوغاسانس شویدDill Essential OilPotassium Chloride SaltSodium Chloride SaltYoghurt Drink
-
10.
Writer : نوری صفت، فاطمه ؛ زارعی، حامد ؛ Corresponding Author : ناطقی، لیلا ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1400 - شماره 44 Ranking A (Azad University/ISC (14 page(s) - From 1 to 14 )
Keywords:فراصوتفنل کلبار میکروبیآب آلبالوTotal phenolMicrobial propertiesCherry Juiceultrasound