keyword آب پنیر / (9 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
Writer : میرباقری، سحر ؛ جبلی جوان، اشکان ؛ مهدی زاده مود، سارا ؛ Translator : سلیمی، آزاده ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 ، A+ (Azad University/ISC (20 page(s) - From 51 to 70 )
Keywords:رزماریپوششدهیآب پنیرمالتودکسترینتیلاپیاCoatingMaltodextrinRosemaryWheyTilapia
-
2.
Writer : قوام زاده، نگین ؛ جعفریان، سارا ؛ Corresponding Author : ناطقی، لیلا ؛
Journal:پژوهشنامه حلال»زمستان 1400، دوره چهارم - شماره 4 (13 page(s) - From 68 to 80 )
Keywords:آب پنیراینولیننوشیدنی فراسودمندمغز گردوWheywalnut kernelFunctional drinkInulin
-
3.
Writer : قوام زاده، نگین ؛ جعفریان، سارا ؛ Corresponding Author : ناطقی، لیلا ؛
Journal:پژوهشنامه حلال»پاییز 1400، دوره چهارم - شماره 3 (11 page(s) - From 10 to 20 )
Keywords:آب پنیراینولیننوشیدنی فراسودمندمغز گردوFunctionalWhey PowderWalnutsInulin
-
4.
Writer : کتبه ئی مرادی، زهرا ؛ کیومرثی، حامد ؛ دهقانزاده، هوشنگ ؛ تمدنی جهرمی، سعید ؛ Corresponding Author : حقیقی خمامی، مریم ؛
Journal:پژوهش و فناوری محیط زیست»بهار و تابستان 1399 - شماره 7 (10 page(s) - From 91 to 100 )
Keywords:سوخت فسیلیبازیافتآب پنیرپسابآلودگی های محیط زیستیRecyclingWastewaterEnvironmental PollutionsFossil fuelsWhey
-
5.
Writer : پیری قشلاقی، شیما ؛ صادقی ماهونک، علی رضا ؛ علمی، مهران ؛ قربانی، محمد ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (10 page(s) - From 35 to 44 )
Keywords:بازیافت نیتروژنیسطح پاسخآنزیم آلکالازهیدرولیز آنزیمیآب پنیرRSMWhey ProteinAlcalase EnzymeEnzyme HydrolysisNitrogen Recovery
-
6.
Corresponding Author : میردامادی، سید سعید ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1390 - شماره 4 ISC (14 page(s) - From 9 to 22 )
Keywords:اسید لاکتیکلاکتوباسیلوس کازئیتخمیرفرمانتور همزندارافزایش حجم تولیدpreservativeFermentationLactic acidL. caseiStirred tank reactorتولیدسویهآب پنیر
-
7.
Writer : غیبی، سید محمود رضا ؛
Journal:نامه پارسی»زمستان 1383 - شماره 35 (24 page(s) - From 41 to 64 )
-
8.
Writer : بنی اردلان، پوریا ؛ نبی بیدهندی، غلامرضا ؛
Journal:محیط شناسی»تابستان 1383، دوره سیم - شماره 34 ، Science-Research (Ministry of Science/ISC (8 page(s) - From 47 to 54 )
Keywords:اسید لاکتیکتثبیتآب پنیرلاکتوباسیلکازئیناپیوستهتخمیر
-
9.
Writer : جمشیدی، حسین ؛
Journal:تعاون و کشاورزی»دوره جدید، اردیبهشت 1381 - شماره 128 ISC (3 page(s) - From 70 to 72 )
Keywords:صنایع غذاییتغلیظآب پنیر
Related keywords
Article publication trend
Scientific rank
- علمی-پژوهشی (1 Article)