Journal (Article count) |
---|
Journal بهداشت مواد غذایی 2 |
Journal علوم غذایی و تغذیه 1 |
Category (Article count) |
---|
حوزه سلامت 3 |
Language (Article count) |
---|
Persian 3 |
-
1.
Writer : میرباقری، سحر ؛ جبلی جوان، اشکان ؛ مهدی زاده مود، سارا ؛ Translator : سلیمی، آزاده ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 Ranking A+ (Azad University/ISC (20 page(s) - From 51 to 70 )
Keywords:آب پنیرمالتودکسترینرزماریپوششدهیتیلاپیاMaltodextrinRosemaryWheyTilapiaCoating
-
2.
Writer : پارسایی مهر، مهنوش ؛ استاجی، حمید ؛ جبلی جوان، اشکان ؛ سلیمی، آزاده ؛ عرب، فرشته ؛ فرخی، آزیتا ؛ کنعانی، منصوره ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 Ranking A+ (Azad University/ISC (12 page(s) - From 1 to 12 )
Keywords:خصوصیات شیمیاییشیر شترباکتریهای لاکتیکاسیدLactic acid bacteriaCamel MilkChemical Analysis
-
3.
Writer : سلیمی، آزاده ؛ مقصودلو، یحیی ؛ جعفری، سیدمهدی ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ ضیایی فر، امان محمد ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (14 page(s) - From 55 to 68 )
Keywords:روش سطح پاسخژلاتینامولسیون لیکوپنمالتودکسترینپایداریStabilityMaltodextrinLycopene EmulsionGelatinRSM